Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори преди заминаването на отбора

...
Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори преди заминаването на отбора
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Ако пак допуснем слабости, Ференцварош ще ги накаже

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев приказва преди заминаването на тима за Будапеща. Утре " орлите " гостуват на Ференцварош в мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига.

" Труден мач, това са турнирни дуели. Два мача. Трябва да успеем да извлечем един добър резултат от първия мач, с цел да си улесним ненапълно втория. Отиваме с настройката да победим.

Проучихме ги, естествено. Доста информация към този момент имаме. И футболистите ги гледаха. Мисля, че сме ги разучили добре. Въобще няма да подходят защитно. Те са тим, който обича да управлява топката.

Изглеждат добре и в двете етапи на играта. Контролът на топката ти разрешава да създаваш повече голови обстановки, само че не постоянно е по този начин. Стремежът ни е да направляваме топката и да сътворяваме положения.

Въпросителни постоянно има пред един треньор. Мисля, че най-малко за утрешния мач съм ги решил. Най-добре, в случай че може да запазим вратата суха и да отбележим гол. Опитвам се да предам моето успокоение. Дано се получи, тъй като ще бъде под напрежение мач.

Стадионът ще бъде цялостен, което е хубаво. Трябва да се представим добре. Вандерсон към момента лекува травма. Опитахме се да поправяме слабостите. Ако си позволим да ги допуснем и против Ференцварош, ще бъдем осъдени ", съобщи Стоев. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР