Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо посочи липсата на концентрация във

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо посочи липсата на концентрация във
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Ако можех да върна времето назад, не бих допуснал този гол в 45-ата минута

Треньорът на " Лудогорец " Димитър Димитров-Херо уточни неналичието на централизация във значими моменти като съществена причина за тежката загуба с 0:3 от " Милан " в 1/16-финалите на Лига Европа. Според него и това, че италианската Серия " А " е в разгара си е дало преимущество на " росонерите ".

" Като че ли има нотка на незадоволеност у нас, допуснахме липса на коцентрация, при дузпата беше ненужно нарушаването, тъй като нямаше късмет нападателят да вкара гол оттова. Трябва обаче да гледаме трезво на нещата. В края допуснахме трети гол още веднъж след неточност.

Нямаме игрови темп, при италианците шампионата тече, това си проличава. От първата минута играехме преса в противниковата половина, не се страхувахме. Развитието не предполагаше подобен краен резултат.

Милан игра рационално, оползотвори всичко. Ако можех да върна времето обратно, не бих позволил този гол в 45-ата минута и тази дузпа. Излишна дузпа, тя пречупи мача. В този миг стояхме добре на терена. В Италия ще излезем за чест, длъжни сме, ще играем напълно съществено и отговорно ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР