Треньорът на Лудогорец - Димитър Димитров говори по актуални теми

...
Треньорът на Лудогорец - Димитър Димитров говори по актуални теми
Коментари Харесай

Ето какво е казал Херо на Станислав Тодоров

Треньорът на Лудогорец - Димитър Димитров приказва по настоящи тематики свързани с неговия тим.

" В никакъв случай не може да кажем, че нещата в Първа лига са предрешени. Има още 8 кръга и всичко може да се случи. Футболът на моменти е много нелогична игра.

Ние в никакъв случай не сме играли с двама централни нападатели. Тренирали сме го доста малко това нещо, само че бяхме длъжни да опитаме против ЦСКА. Шверчок се включи доста добре. Поведението му през тези 45 минути бе доста положенително, освен, че вкара и два гола. Ние го тренирахме през седмицата преди дуела като вид, само че даже и в контролите не играхме в такава скица.

 Лудогорец - ЦСКА - София 3:2 @@@

Казах на Станислав Тодоров, че за мен имаше безспорен втори жълт картон на Каранга. Аз не упреквам в нищо съдията. За него също е било тежко решението. В тази обстановка просто прегорях. Такива прочувствени обстановки има доста в мачовете, а не са една и две. Лошо е в случай че обиждаш някого, а аз не съм ободил никой.

Мачът бе с необикновен заряд и това е ясно за всеки. Не споделям, че е най-важният, тъй като има още осем кръга до края. Беше значим, тъй като аз споделих още преди мача, че той е за шест точки. Лудогорец е един тим, който знае да играе футбол, който обича да играе атакуващ футбол. Има големи запаси в играта в отбрана. Манталитетът и характерът на нашите футболисти е по-различен и това ние го знаем. Има още много неща, които би трябвало да се подобрят в отбранителен проект. Имаме много запаси и в двете етапи на играта, само че не мога да не бъда удовлетворен от представянето на нашия тим.

 Лудогорец - ЦСКА - София 3:2 @@@

Смятам, че всеки един тим има потребност от известно ободряване. Ние не успяхме да създадем такова. Аз съм извънредно удовлетворен от тези футболисти, само че мисля, че нашият тим имаше потребност от ободряване в избрани позиции и увеличение на конкуренцията. Мисля, че нашето управление знае това и ще се постараем да го създадем.

Фактът, че направихме 10 поредни победи приказва за израстване в нашия състав. Аз задоволително добре се познавам, с цел да съм научил нещо ново за този миг, откогато съм отпред на Лудогорец. Аз се познавам задоволително добре и не съм разкрил нови черти за този интервал. Аз бях доста по-темпераментен и внезапен на моменти, до момента в който в този момент съм се трансформирал доста в това отношение и това е обвързвано с момчетата, с които работя. Аз персонално нямам никакви проблеми с момчетата, а допускам, че и те нямат с мен, тъй като връзките ни са доста открити.

Не сме говорили на тематиката за нов контракт, тъй като тя не е настояща. Трябва да бъдем напълно съсредоточени върху идните осем мача, тъй като спечелването на шампионската купа е главната цел, която е сложена пред нас. Това, което е трябвало съм споделил на нашето управление - за увеличение на конкуренцията. Има селекционен съвет, който би трябвало да вземе решения. Чак солидна селекция, не съм споделил такова нещо. Определено има потребност от ободряване на позиции и да имаме по-голяма вариативност и сериозна конкуренция. Нито ще кажа позициите, нито ще кажа точната численост.

 Лудогорец - ЦСКА - София 3:2 @@@

Следя с интерес казахстанското състезание. Отношението към мен бе извънредно положително. Не инцидентно станах и почетен жител на Павлодар. Запознат съм в елементи и в детайлности с клубния футбол в Казахстан. Аз имам контракт и желая да бъда напълно съсредоточен върху работата си в Лудогорец. И да е имало и да не е имало, аз няма да желая да разясня това нещо. Не считам, че тимът ще бъде укротен. Постоянно приказвам с тях и им споделям, че нищо не е решено. Ние би трябвало да бъдем оптимално стимулирани и подготвени. Трябва да се разчита на всеки един футболист.

Ние сме длъжни да намерим решение на въпроса с травмата на Анисе. Не може един тим да разчита на един футболист. Това е част от работата ни. Ако имаше логичност, трябваше да водим още през първото полувреме. Победата над ЦСКА беше заслужена с оглед играта на нашия тим ", сподели Димитров пред " Диема ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР