Треньорът на Лудогорец Алекси Желязков говори на официалната пресконференция в

...
Треньорът на Лудогорец Алекси Желязков говори на официалната пресконференция в
Коментари Харесай

Треньорът на Лудогорец: Дано всичко приключи утре

Треньорът на Лудогорец Алекси Желязков приказва на формалната конференция в Москва преди утрешния мач от Лига Европа против локалния ЦСКА.

" Няма да изпадам в детайлности кой ще играе и кой няма да играе. Дошли сме с всички футболисти, които са разполагаем и са подготвени да излязат и да се раздадат на 100% в утрешния мач. Колкото по-бързо успеем да излезем от групите, толкоз по-добре за нас. Предстоят ни тежки мачове и в шампионата. Не си вършим такива сметки. Най-добрият вид ще бъде всичко да завърши на следващия ден, само че не всичко зависи от нас ", съобщи Желязков.

" Дзагоев е отличен футболист с богат опит. Не е играл много време и се надявам да не бъде на 100%. Отборът на ЦСКА (Москва) изповядва групов футбол. Мачът с Еспаньол беше мощен пестник за нашия тим. В отбора ни има много опитни и положителни футболисти. Видях, че са преодолели този мач с Еспаньол в подготвителния развой. От психическа позиция оказваше някакво въздействие, само че футболистите излязоха доста бързо от това състояние. Достатъчно добре познавам съветските тимове. В мотивационен проект резултатът, който се получи в Разград, ще бъде тяхната инжекция ", добави Желязков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР