Треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, говори след победата

...
Треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, говори след победата
Коментари Харесай

Генчев: Камен Хаджиев сам пожела да напусне

Треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, приказва след успеха с 1:0 над Ботев Враца. Той удостовери и за раздялата сред клуба и Камен Хаджиев. 

" Не успяхме да осъществяваме головите положения. През първото полувреме бяхме господари на терена. Тогава можеше да осъществяваме гол или два. През второто полувреме поехме риск. Смятам, че по-добрият тим победи. В предишния мач трима съществени футболисти не бяха в състава, в този момент двама се завърнаха. На нашия стадион сме много по-смели. Така би трябвало да играем и при гостуванията. Днес поведохме първи и успяхме да задържим положителния резултат ", стартира Генчев. 

" По принцип всеки футболист ще има компликации да нападна отляво със мощен десен крайник. Найденов се оправя добре. Засега разчитаме на него. Всеки един мач е тест за нас. Нямаме лек мач. Трябва да търсим максимума. Следващият ни мач е най-съществен ", добави той. 

" Камен Хаджиев не е част от тима. При сключване на контракта се разбрахме, че може да напусне, в случай че изиска. Сега има проблеми и пожела да напусне ", съобщи Генчев. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР