Треньорът на Локомотив (София) - Иван Колев коментира контролата на

...
Треньорът на Локомотив (София) - Иван Колев коментира контролата на
Коментари Харесай

Иван Колев: От ФК ЦСКА 1948 II могат да претендират за едно агресивно влизане на Стойчо Атанасов

Треньорът на Локомотив (София) - Иван Колев разяснява контролата на неговия отбор против дубъла на ФК ЦСКА 1948 II, която бе прекъсната на полувремето от треньора на втородивизионния тим.

" Решението за изваждане е на сътрудника. Ние бяхме в много пробен състав, като искахме да съхраним някои момчета. Само в първите 10 минути имахме три чисти голови положения. Ние вкарахме, те върнаха гола...динамично полувреме, само че мисля, че имахме предимство.

Те могат да претендират за едно нападателно влизане на Стойчо Атанасов. Ние незабавно искахме да го сменяем, показвайки етично отношение, само че те взеха решение да прекратят мача.

Оценката ще я дадат идните мачове, каквото и да кажа аз може да увисне. Най-вероятно това ще е съставът. Мисля, че новите ще са положителни попълнения.

За Малембана може да питате нашия президент. Ние търсим интензивно добър централен нападател. Аз се веселя, че Илия Димитров се възвръща. Искам да разгадавам и на него, и на Митков, а за какво не в някои мачове да играем и с двама напред. Дали Локомотив ще се завърне в Надежда? Това не е въпрос за мен ", сподели Колев.
 Треньорът на ФК ЦСКА 1948 II извади тима по време на контрола, беснее против съдиите
Треньорът на ФК ЦСКА 1948 II извади тима по време на контрола, беснее против съдиите

Трябва да се разбере, че не може едни хора да дерибействат, когато им е дадена власт, споделя Владимир Димитров
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР