Централният нападател на Крумовград Александър Колев спечели голмайсторския приз в

...
Централният нападател на Крумовград Александър Колев спечели голмайсторския приз в
Коментари Харесай

Алекс Колев каза истината за Левски и какво трябва да се случи, за да успее Генчев на Герена

Централният нападател на Крумовград Александър Колев завоюва голмайсторския приз в Първа Лига през миналия сезон, откакто осъществя 15 гола в Първа Лига и бе с главен принос за повече от сполучливата акция за новаците, която приключи с място в топ 6 в крайното класиране.

Таранът показа, че към сегашния миг по линията с Левски няма нищо съответно, като в същото време е провел диалог с управлението на Крумовград, в който е било решено по какъв начин ще се действа, показа той пред " Stosport ".

Здравей, Алекс, надяваме се, че те намираме в чудесно въодушевление след края на сезона, в който завоюва голмайсторския приз в Първа Лига?

- Здравейте! Настроението е положително, само че в този момент сме се концентрирали върху идните мачове, които предстоят с националния тим и няма време за разпределяне.

Знаем, че спортистите постоянно си слагат съответни цели, които да могат да преследват по време на сезоните и да бъдат пределно стимулирани. Ти реализира нещо доста съществено през миналата акция. Преди старта на сезона беше ли си го сложил за цел и въобще мислил ли си, че сходна вероятност - да станеш голмайстор в Първа Лига тъкмо в този сезон и на фона на цялата конкуренция от грандовете, стои пред теб?

- Поставям си цел да съм в интерес на тима - постоянно, когато дадеш, ще вземеш. На този принцип съм. Много добър колектив сме и с помощта на колектива станах голмайстор. Доста е мъчно с тим като Крумовград да станеш голмайстор и не е малко достижение, в случай че има такава конкуренция. Щастлив съм доста от обстоятелството и не съм си и мислил че може да се случи с подобен дребен тим да постигнеш такова нещо. Но няма невъзможни неща, здрава работа.
 ФК Крумовград: Не водим и не сме водили никакви
ФК Крумовград: Не водим и не сме водили никакви " пазарлъци " за Алекс Колев

Те отхвърлиха информацията

Имаш ли към този момент усещания от новия старши-треньор на Крумовград Атанас Рибарски?

- Познавам се с господин Рибарски чудесно от престоя ми в предходния тим. Знам какво изисква от футболистите и е млад и упорит треньор, които желае да се потвърди. Има хубави визии, сходни на господин Генчев, тъй че съм сигурен че ще успее.

Станислав Генчев свърши отлична работа отпред на Крумовград и напълно закономерно отборът зае мястото си в топ 6 и бе в серия от 15 поредни мача без загуба. Ти, като човек от кухнята и като един от главните и най-опитни футболисти в състава, на кои съществени съставни елементи в работата на Генчев смяташ, че се дължи огромното развиване на клуба под негово управление?

- Увереността, която дава във футболистите и тактическата работа с тях. Когато дадеш независимост на един футболист, само че и си извършва тактическите отговорности, той разкрива цялостния си капацитет и това се видя - че при господин Генчев всеки един от нас игра на много положително равнище.

Левски претърпя извънредно сложен сезон, който всички проследихме. Смяташ ли, че със Станислав Генчев отпред резултатите и представянето на " сините " ще се приближи до това, което традициите на този клуб повеляват и което почитателите желаят?

- Ако го оставят да работи и да си наложи това, което той има като визии дружно с Живко и Дарко, съм сигурен че могат да гонят местата, които прилягат на Левски. Хубава селекция подбрана от него и добър колектив и нещата ще се получат. Пожелавам му триумф!

Алекс, ти имаш контракт с Крумовград до края на идващия сезон, само че на доста хора им наподобява малко евентуално да го изпълниш, изключително откакто стана голмайстор на лигата. Докъде стигна обстановката с Левски, има ли към този момент съответни диалози сред двата клуба и какво е твоето предпочитание за бъдещето ти?

- Имам още една година контракт с Крумовград. Говорил съм с шефовете в клуба и сме се разбрали по какъв начин ще се действа. С Левски за в този момент няма нищо съответно, не знам за какво всеки ден излизат някакви неща по медиите и се настройват хора. Не е прелестно.

До момента стигала ли е до теб информация за публични предложения към Крумовград за правата ти от български или задгранични клубове или пък съответни съществени запитвания?

- Имаше зимата съответни такива от задгранични клубове, бяха отказани тъй като желаех да довърша тук сезона. От български имаше телефонни диалози, доколкото аз знам, само че какво е станало в следствие не ми е обявено.

В случай, че до по този начин коментирания възможен твой трансфер в Левски се стигне, ще имаш зад тила си тим, с който към този момент доста по-очаквано можеш да повториш достижението си от тази година и да станеш голмайстор в Първа Лига и през идната. Пожелаваш ли си го?

- Аз съм максималист човек и постоянно се стремя към максимума, тъй че ще дам всичко от себе си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР