Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович бе доволен на представянето

...
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович бе доволен на представянето
Коментари Харесай

Акрапович: Нямахме късмет в решителните моменти

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович бе удовлетворен на представянето макар отпадането от Страсбург след загубата и на реванша с 0:1.
“Нямахме шанс във значимите моменти. Бяхме равносилен съперник на един мощен тим. Искам да поздравя момчетата. Неутрализирахме техните мощни играчи. Можеше да се обърне всичко, в случай че бяхме осъществили. Горд съм от този тим и от тези момчета, които упражнявам ”, стартира треньорът на “смърфовете ”.

“Те съумяха да вкарат с първата обстановка, а да реагираш не е елементарно. Направихме добър мач, хубава игра от тима, само че не успяхме да продължим напред. Езе е стена, нямаше какво да се случи. Нямаше време за отмора след полета, влезе на терена и направи страховит мач. Не знам обаче по какъв начин се случи тази обстановка. Ние ще опитаме всичко, с цел да остане Езе. Желанието на всички в клуба е да остане при нас ”, добави още той.

“Искам задачите да са по-високи. Сега не би трябвало да мислим отрицателно. Целта е да създадем още мощни мачове и да затвърдим това, което демонстрираме. Искам да покажем против всеки тим качествата на Локомотив ”, приключи Акрапович.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР