Треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, говори след загубата

...
Треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, говори след загубата
Коментари Харесай

Томаш: След първия гол паднахме психически

Треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, приказва след загубата с 0:3 от Левски на " Лаута ". Той отдаде провалянето на това, че тимът му е влязал с почит, а след първия гол е паднал душевен. 

" Влязохме с почит в мача. Имам някакви пояснения, които ще си останат в съблекалнята. Направихме една неточност и паднахме душевен. Момчетата нямат виновност за нищо. На приливи и отливи сме. Футболистите желаят да вършат това, което аз желая. Чакахме да забележим по какъв начин ще се случат нещата, а не искахме ние да сме водещи. Като дадеш самодейността на Левски се получава това, което се получи. Може и по-добре, само че бъркаме някъде ". 

" През второто полувреме Левски ни предадоха самодейността. Трябваше да подходим като в първия мач. Имаме липса на равнище, нашите проблеми. Хорхе Сегура не е играл мач от септември месец, чакахме го да пристигна на подготовката. Трябва да работим ". 

" Всеки един футболист би трябвало да има мотивация. Може да дадем късмет на по-младите футболисти да поиграят. Ще обсъдим с управлението ", приключи Томаш. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР