Треньорът на Локомотив Пд Александър Тунчев похвали възпитаниците си за

...
Треньорът на Локомотив Пд Александър Тунчев похвали възпитаниците си за
Коментари Харесай

Тунчев: Някои играха на лаком за гол ВИДЕО

Треньорът на Локомотив Пд Александър Тунчев похвали възпитаниците си за четвъртата поредна победа в шампионата, която те реализираха с минималното 1:0 против Левски. Тунчев отдаде многото пропуски на липса на шанс. " Имаше моменти, когато нашите футболисти играеха на " алчен за гол " ", пошегува се 40-годишният експерт. Той добави още, че е търсил да види президента Христо Крушарски, само че той си тръгнал от стадиона.

" Съперникът не ни изнеада с нищо, контролирахме мача от самото начало. Създадохме значително положения, само че вкарахме единствено едно за жалост. В последната секунда Левски изпусна златен късмет и би трябвало да сме удовлетворени.

Постоянно дублирам на играчите да имат самообладание, да не прибързват и се веселя, че го демонстрираха на терена. Нормално е Митко Илиев да не бележи постоянно, само че показахме, че в тима има и други, които умеят да вкарват. Днес беше Илич, предните два мача - Минчев.

Доволен съм от израстването и на тима, и на играчите като характерности. Вратарският пост не ме тормози, тъй като Пиргов във всяка подготовка демонстрира, че е огромен експерт.

Локомотив има потребност от нови играчи, мислим в тази посока, макар че има още много срещи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР