Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че е останал доволен

...
Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че е останал доволен
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Чувствата са смесени, Аталанта заслужаваше да продължи напред

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че е останал удовлетворен от видяното в мача реванш сред неговия тим и Аталанта в шампионата Лига Европа, извоюван от британския отбор с 1:0 като посетител.

Минималният триумф обаче надалеч не беше задоволителен за " мърсисайдци ", с цел да продължат напред към полуфиналите в конкуренцията и по този начин те се сбогуваха с очакванията си за европейски трофей през актуалната акция.

След дуела Клоп показа, че изпитва смесени усеща, тъй като съставът му е посочил е добра игра, само че в това време отпада от надпреварата още във етапа на четвъртфиналите.

" Беше ясно, че сами си създадохме огромни проблеми с тази загуба вкъщи. Беше в действителност мъчно, бяхме прекомерно припряни в някои игрови обстановки. Много ми хареса дуела с желанието и силата, които демонстрираха момчетата. Просто е необикновено от тяхна страна ", разяснява немският ментор.

" Спечелихме. Точно тази реакция искахме да покажем. Беше мъчно и знаехме, че ще бъде по този начин. Но Аталанта заслужава да продължи напред - 100 %. Чувствата са смесени. Отпаднахме, само че съм удовлетворен от играта. Искахме да можем да отидем на финала в Дъблин, само че това към този момент няма да се случи ", добави Юрген Клоп.

За опитния експерт това бе последната му среща като треньор на Ливърпул в европейските клубни шампионати, откакто през януари той разгласи, че ще напусне клуба в края на акцията.

Клоп прекара на " Анфилд " общо осем сезона и половина, за които на европейската сцена изведе отбора до успех в Шампионската лига през 2019 година, както и до още два финала в надпреварата - през 2018 година и 2022 година В допълнение " мърсисайдци " доближиха и до разногласието за трофея в Лига Европа през 2016 година, а също така завоюваха и Суперкупата на УЕФА през 2019 година



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР