Треньорът на Левски - Тити Папазов, говори след победата на

...
Треньорът на Левски - Тити Папазов, говори след победата на
Коментари Харесай

Тити Папазов: Ако някой иска цирк, да гледа НБА

Треньорът на Левски - Тити Папазов, приказва след успеха на своя тим с 66:56 над Балкан в трети мач от полуфиналната серия сред двата тима в НБЛ. "Сините " понижиха изоставането си и в петък ще търсят равнене на серията.

“Ако някой да желае гледа цирк, да гледа НБА. Тук имаше борба на два тима, които демонстрират темперамент – трети мач поред. Два тима, които същински се борят и желаят да отидат на край. Трябва да се радваме. Баскетболът е игра за хората, само че аз считам, че и те са останали щастливи. Да поздравим и гостите ни – видяхте каква организация. Над 250 индивида пристигнаха да поддържат до последната секунда тима си. Това е борбата на двата тима, които имат най-обичаща аудитория.

Когато един тим играе на такава висока скорост и с такава експанзия, няма нищо по-нормално да има такива неточности. Много ниска успеваемост от тройката и за двата тима, които след Рилски през сезона имат най-хубавата пукотевица. Това е доказателство за изключителния темперамент и експанзията в отбрана, която демонстрират двата тима. Ние нашите тройки ги пазим за финала.

В този мач би трябвало единствено да се гордеем и двата тима, че сме част от българския баскетбол, и че може по този метод огромни мъже да се борят за всяка педя земя. Ако вие не сте го видели, имате право на повторения. Отборът на Левски е мощен, тъй като има 11 извънредно класни играчи, които във всеки един тим ще бъдат водачи. Това е нашият максимален проблем – да успеем душевен да запазим всяка една от своите звезди. На нашите играчи капацитетът им е национал. На терена могат да играят единствено пет индивида и се веселя, че в последната част играхме без Венци Петков и Марио Литъл, които цяла пролет носиха тима на гърба си. Ще пристигна и техния час. Сега имаме първо да победим на 20-и.

Искам да се обърна към цяла “синя” България. Тъй като Левски е безконечен, ние сме на гребена на страстта. Това, което направиха футболистите, е нещо необикновено. Това, което се случи в границите на единствено две години, т.е. от деня, в който Наско Сираков съобщи акциите, за две години футболният Левски извървя пътя от най-ниското до върха. Знае се кой е най-големият воин. Като изключим обособените персони, огромните спечелили във футбола на Левски са почитателите и аз се апелирам на всеки един от тях, в случай че счита, че тези момчета заслужават, и в случай че считат, че аз с нещо съм съдействал футболният Левски да бъде избавен, ви апелирам – елате в залата, тъй като гостите от Ботевград нямат право да бъдат по-гръмогласни и по-помагащи. Ние през днешния ден имахме помощ, която в случай че бъде увеличена, както това, което направи “синя” България на финала, то няма кой да ни спре. Всичко зависи от нашите почитатели отсам нататък”, сподели Папазов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР