Треньорът на Левски - Станимир Стоилов заяви, че нападателят на

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов заяви, че нападателят на
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Затворихме чалготеката, сега трябва да затворим и илюзиите

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов съобщи, че нападателят на отбора Илиян Стефанов е възобновен. Мъри приказва преди гостуването на Пирин (Благоевград). Двубоят е в неделя от 15:15 часа.

" Не съм почитател на дългия цикъл без мачове, футболистите са подготвени за мача, само че значимото е какво ще покажат на терена. Илиян Стефанов е към този момент подготвен. Повече търсим решения за какво не реализираме триумф, вместо да ни обезверява. Няма място за обезверяване, по-важно е да намерим пътя към успеха. Трябва да проявим майсторство на този стадий. Футболистите на Левски са на терена, с цел да търсят решения.
 От Левски уважиха паметта на Апостола
От Левски уважиха паметта на Апостола

По мотив навършващите се през днешния ден 150 години от гибелта на великия български бунтовник Васил Левски

В срещата с Черно море Левски загуби всичко - трите точки, Цунами, престиж с всяка загуба, 3-4 000 души по трибуните, футболния бизнес, Търново загуби също най-малко още 2 000 присъстващи хора, това беше спомагателен доход за целия град. Явно не можем да почистим визията за футболния бизнес. Не беше най-силният ни мач откъм воля и темперамент, щях да ги осъждам, в случай че предните мачове не посочваха темперамент.

Трябва да върнем обичта и уважението на нашите почитатели. Затворихме чалготеката, време е да затворим и илюзиите. Последните шест-седем месеца повлияха отрицателно, хората чакаха избавител, имаше и пасуване във входящи и изходящи прехвърляния. Във всички сфери имаше застой. Ситуацията по никакъв начин не е приятна, само че би трябвало да се активизираме и всички дружно да намерим решенията на най-важните проблеми. Трябва да топлим левскарите с игри и положително показване. Клубът не можеше да реагира по нищо повече. Всички дружно работихме.

Надявам се другата седмица да има повече изясненост по договорката за Джавад Ел Джемили. От дълго време желаеме да посдилим офанзивата. Искаме млади играчи, които с държанието си да оказват помощ откъм резултати, да демонстрират игра и вероятно да търсят бъдещи продажби. Мисля, че няма да има изходящи прехвърляния. Сега всички левскари ще търсим решение ", каза Стоилов.
 От Левски за Жеков: Достоен противник, отличен нападател и човек с голямо сърце
От Левски за Жеков: Достоен противник, отличен нападател и човек с голямо сърце

" Сините " уважиха легендата на ЦСКА
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР