Треньорът на Левски Станимир Стоилов смята, че с футболистите му

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов смята, че с футболистите му
Коментари Харесай

Стоилов: Скоро не сме печелили нищо, така че не можем да си позволим подценяване

Треньорът на " Левски " Станимир Стоилов счита, че с футболистите му би трябвало да играят с всички сили, с цел да завоюват Купата на България. В сряда " сините " гостуват на " Марек " Дупница в среща от 1/16-финалите.

" Не мисля, че сме в позиция да подценяваме някого. Смятам, че всевъзможен тип лекомисленост в този мач може да ни сътвори проблеми. Всеки мач би трябвало да играем на най-много. Всеки тим, против който се изправяме, играе стимулирано против нас. Трябва да бъдем на най-много. В последните години нямаме извоюван трофей или купа, че да подценяваме ", разяснява наставникът на конференция.



" Физическата подготовка не е наред. Отборът не е водил предварителен интервал. Тренираме по-внимателно. Ще се опитваме с мачовете да подвигаме кондиционното равнище. На този стадий до зимата нищо не може да се направи ".

" Имам проблеми с играчи. При темпото и желанието в мача с ЦСКА 1948 въз основата на слабата кондиционна подготовка се получават леки контузии. На този стадий Ники Михайлов, Иван Горанов и Георги Миланов са с леки контузии. Това ще е късмет за играчи, които не играят толкоз, да влязат и да покажат на какво са способни. Всеки би трябвало да си пази мястото в главния състав ".

" Ние като клуб с история и обичаи единственото, което можем да си сложим като цел е спечелването. Би трябвало да играем с всички сили да спечелим купата ".

" Има много неща, които младите би трябвало да подобрят, да доразвият, да прибавят футболен разсъдък, който са имали някогашните нападатели на " Левски ". От тях би трябвало да пожелаваме, а те да извършват ", сподели още Стоилов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР