Треньорът на Левски - Станимир Стоилов ще смени схемата на

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов ще смени схемата на
Коментари Харесай

Мъри сменя схемата за мача с ПАОК

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов ще смени схемата на игра за конфликта от Лигата на конференциите ПАОК. Първият дуел сред двата отбора е на следващия ден от 20:00 часа на стадион " Георги Аспарухов ". Мъри ще заложи на скица 3-5-2 против гръцкия гранд, оповестява " Тема Спорт ". От началото на седмицата сините се приготвят в тази сграда на игра. До момента тя не е употребена в формален дуел през този сезон.

Промяната обаче е наложителна. Както е известно, Станимир Стоилов няма да може да разчита на контузения Цунами. А това е сериозен удар, тъй като в състава няма различен характерен ляв бек. В последния дуел против Спартак Варна (5:0) вместо Цунами игра Хосе Кордоба. Панамският национал обаче е по-полезен в центъра на отбраната. През предходната акция сините стояха много устойчиво в защита при скица с трима централни бранители. Това е и повода Станимир Стоилов отново да се обърне към този метод. При нея титуляри са Кордоба, Ноа Сонко Сундберг и Келиан ван дер Каап.
 Левскарско отчаяние отново ще играе в Румъния
Левскарско отчаяние отново ще играе в Румъния

Ривалдиньо може да заиграе в Университатя Крайова

Вариантите за ляв халф-бек не са доста. Това на първо четене са младокът Патрик-Габриел Галчев и Георги Миланов. Първият бе вдясно на отбраната против ЦСКА 1948 (0:1) и Спартак Вн, Миланов пък игра малко като ляв краен защитник в първата от тези срещи, Мъри обаче се реши на този ход, единствено тъй като противникът бе с човек по-малко на терена.

Вдясно ще стартира Жереми Петрис. Французинът бе притеглен на пожар предходната седмица, откакто Станимир Стоилов постави във фризера взетия през лятото хърватин Анте Блажевич. Само на няколко тренировки Петрис дебютира за сините в събота. След мача той получи похвали от старши треньора.

От Левски пък не престават да водят договаряния за преустановяване на договора на Блажевич. Засега обаче те са безуспешни.
 Илиян Стефанов и Андриан Краев висят за ПАОК
Илиян Стефанов и Андриан Краев висят за ПАОК

Двамата и през днешния ден не упражняваха с главната група
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР