Треньорът на Левски Станимир Стоилов няма да може да разчита

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов няма да може да разчита
Коментари Харесай

Марин Петков става ляв бек за мача с Пирин

Треньорът на Левски Станимир Стоилов няма да може да разчита на левия бранител Цунами за гостуването на Пирин в Благоевград. Бразилецът получи петия си жълт картон от началото на сезона и би трябвало да изтърпи един мач наказване. Това ще докара до нова рокада в защитата на " сините ". Наставникът на столичани съвсем несъмнено ще заложи на Марин Петков в ролята на ляв бек против " орлетата ". 19-годишният футболист действаше като подобен в контролата със Струмска популярност (3:0).

Атакуващият полузащитник Илиян Стефанов пропусна и вчерашната подготовка на отбора. Той е болен и от два дни се възвръща. На този стадий упованията са той да се завърне в строя приде гостуването на Пирин (Благоевград), само че може да се наложи Стоилов да се оправя и без него на стадион " Христо Ботев ".
 Левски уреди четвърто ново попълнение? Левски уреди четвърто ново попълнение?
Твърдо отвън проектите за въпросната среща е Жереми Петрис, който продължава да лекува травма. Десният бранител има проблем с пръст на крайници и в последните дни стартира леки бегови извършения. Мъри има алтернатива и за неговия пост. Наставникът не може да реши дали още веднъж да заложи на Роналдо, както направи в мача с Черно море, или да пусне Патрик-Габриел Галчев, а бразилецът да нападна по крилото, където ще е по-полезен. Мачът с Пирин пропуща и Андриан Краев, който има да изтърпи още един дуел наказване поради насъбрани картони.

" Тема спорт "
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР