Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след . Наставникът на

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след . Наставникът на
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Заслужена победа, предните паузи не ни се отразиха добре

Треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва след . Наставникът на столичани уточни положителните, само че и неприятните неща в играта на отбора си.

„ Заслужена победа. Имахме доста обстановки и до 20-ата минута трябваше да сме решили мача. Имахме и съмнения. Във фаза отбрана се справихме, тъй като нямаше заплаха пред нашата врата. В офанзива би трябвало да работим още за завършващата фаза. Добър мач, само че би трябвало да вдигнем още класата си. Доволен съм от акомодацията на Илиян. Той е на терена да оказва помощ на терена и да вкарва голове. Има дълъг път да извърви, само че е добре като отбележиш, тъй като идва и самочувствието “, съобщи Стоилов.

„ Предните паузи на националния тим не ни се отразиха добре, тъй като след тях имаше съмнения. Дано в този момент не е по този начин. Такъв е календара и няма какво да вършим. Трябва по-късно да работим добре. Преди това беше мач с Локомотив София на „ Васил Левски “, победихме, само че изиграхме слаб мач. Във футбола постоянно има ползи, само че, който и да е президент на БФС би трябвало да се преценява с Левски. Трябва да има едно почитание “, добави още той.

„ Дай Боже всички играчи да са здрави. Искам да видя Левски, който да играе футбол. Дано тези играчи да се настроят от народен към клубен футбол. Все отново в клубовете получават заплатите си. Левски ще направи всичко допустимо, с цел да вземе лиценз “, сподели треньорът на Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР