Треньорът на Левски Станимир Стоилов е предоставил списък на ръководството

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов е предоставил списък на ръководството
Коментари Харесай

Стоилов реши - нападател и вратар ще подсилят Левски през лятото

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е дал лист на управлението на " сините " за летния трансферен прозорец, твърди " Тема спорт ".

Мъри желае да укрепи състава си на няколко позиции, като е декларирал, че държи столичани да привлекат вратар, десен бранител, вътрешен халф, дясно крило и нападател.

Наставникът извърши минималната си цел, подсигурявайки се с двама бранители, двама халфове и дясно крило. През зимата на " Герена " дойдоха Ноа Сонко Сундберг, Цунами, Филип Кръстев, Илиян Стефанов и Уелтон. В момента петимата са със статут на титуляри.
 Михайлов е 15-ят вратар в историята на Левски, който стига до двуцифрено число сухи мрежи
Михайлов е 15-ят вратар в историята на Левски, който стига до двуцифрено число сухи мрежи

В рамките на един сезон

Под рамката Стоилов разполага с Николай Михайлов и 17-годишния Пламен Андреев. На десния фланг на отбраната безалтернативен наподобява, че е Драган Михайлович, макар че в тази зона може да работи и Патрик-Габриел Галчев, само че Мъри държи да притегли състезател, който да се приближава до представянето на Цунами отляво и непрекъснато да тормози противниковата отбрана с включвания.

В средата на терена Левски също ще търси нов футболист, тъй като не се знае към момента с каква халфова линия ще разполага отборът при започване на идната акция. Андриан Краев е в застой, Филип Кръстев пък е чартърен при " сините " до края на сезона, а Георги Миланов е с изтичащ контракт и не е ясно дали ще остане.

На лявото крило не се търси опция на Уелтон. В нахлуване " сините " се целят в намирането на голаджия, макар че Стоилво е удовлетворен от представянето на Билал Бари. Ивелин Попов е евентуално попълнение там или за отдясно.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР