Треньорът на Левски Славиша Стоянович знае от какви футболисти ще

...
Треньорът на Левски Славиша Стоянович знае от какви футболисти ще
Коментари Харесай

Стоянович: Добрите резултати върнаха публиката на стадиона

 Левски с безпроблемна победа над Славия, Костов свети с два гола за
Треньорът на Левски Славиша Стоянович знае от какви футболисти ще има потребност, с цел да преследва купата. Специалистът призна, че към този момент е имал диалози с управлението на " сините " по отношение на зимната селекция.

" Надявам се, че ще ми бъдат доведени играчите, които потърсих. Нужно ни е укрепване, в случай че желаеме да се представим още по-добре до края на сезона. Разговарях с шефовете на Левски за зимната селекция. В момента имам към 25 футболисти, само че в борбата за купата ще са ми нужни още. Убедих се в това, до момента в който бях в Цървена звезда.

Всичко потегли доста добре. Успяхме да полетим и да наредим седем следващи победи. Добрите резултати върнаха публиката на стадиона. Това беше една от моите цели.

Надявах се да върнем усмивките по лицата на хората, а единствено след 9 мача усетих каква поддръжка имаме - стопират ме по улиците, поздравяват ме, стискат ми ръката. След дуела с ЦСКА даже ми скандираха името.

Мачът с Лудогорец е същинска опция да забележим до каква степен сме стигнали и от какъв материал сме направени. Не недооценявам останалите противници, само че Лудогорец е първенец в последните 7 години. Имат доста качество в състава си.

Аз обаче имам вяра в момчетата си. Мотивирани са, желаят да покажат, че имат темперамент на спечелили. Знаем какъв брой можем и няма да се предадем елементарно ", съобщи Стоянович пред сръбския вестник " Спортски вестник ", представен от " Тема спорт ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР