Треньорът на Левски Петър Хубчев коментира предстоящото домакинство на АЕК

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев коментира предстоящото домакинство на АЕК
Коментари Харесай

Хубчев: Шансовете ни са доста малки

Треньорът на Левски Петър Хубчев разяснява идното домакинство на АЕК (Ларнака) от втори прелиминарен кръг на Лига Европа. След срещата в Кипър " сините " изостават с 0:3, а поради това Хубчев дефинира възможностите на своя отбор за дребни. Той обаче разгласи, че столичани ще търсят успеха от първата минута.

" Мачът ще бъде по-различен за мен. Прочетох някои от изявленията на футболистите преди мача. Победа с разлика ще ни би трябвало, тъй че реакцията ни ще бъде по-различна. Ще би трябвало да играем с по-голям риск, дали ще издържим, ще забележим. Атакуващо от първата минута. Възможно е да играем с двама нападатели. Имаме варианти и с Найджъл Робърта, който е подготвен, само че ще забележим след тренировката ", сподели Хубчев.

" Моята задача е тимът. С почитателите не желая да разясня тематиката. Най-чистата поддръжка е от децата, тъй че мисля, че това ще играе роля за нас. Извадихме си някои поучения от мача с Ботев. Аз чакам по-големи страсти, което ще ни докара до по-голям риск. За нас е значимо да има хъс, който да демонстрираме. АЕК разполага с доста опитни футболисти и чакам да са тимът, който да държи топката, с цел да убие топката. Те се демонстрираха като извънредно толерантен отбор. Малки са възможностите да реализираме краен триумф, би трябвало да признаем. След всяка подготовка момчетата се убеждават от ден на ден, че няма за къде да се пазим ", добави експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР