Треньорът на Левски Николай Костов ще върне сред титулярите нападателя

...
Треньорът на Левски Николай Костов ще върне сред титулярите нападателя
Коментари Харесай

Костов обмисля промени за домакинството на Ботев

Треньорът на Левски Николай Костов ще върне измежду титулярите нападателя Рикардиньо за семейството на Ботев Пловдив. Бразилецът остана на пейката против ФК ЦСКА 1948 в Бистрица, като сините играха без характерен таран, само че 60-годишния ментор този път ще заложи на подобен, написа " Тема Спорт ".

На вчерашната подготовка треньорът организира дълъг диалог с отбора преди началото на заниманието. Столичани се намират в серия от три следващи дуела без триумф, както и в шест със единствено една победа.
 Костов държа дълга тирада пред футболистите на Левски
Костов държа дълга тирада пред футболистите на Левски

Двубоят с Ботев (Пд) се обрисува да бъде решителен за работата му в клуба

Любопитно ще е и решението на треньора дали за втори следващ мач ще остави на аварийна пейка Андриан Краев. Българският национал се появи след почивката против ФК ЦСКА 1948, а главната причина за лишаване на мястото му измежду титулярите е нежеланието му да подпише нов контракт с клуба.

Не е ясно дали против канарчетата ще се действа по този метод и с Жереми Петрис по същите аргументи и измежду 11-те да започва Патрик-Габриел Галчев.

Николай Костов ще брани поста си в идното домакинство на Ботев Пловдив. Доверието на почитателите към 60-годишния експерт е на привършване след неприятната серия. Ръководството съобщи, че доверието към наставника не е снето, само че това бързо може да се промени при нова издънка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР