Треньорът на Левски Любка Дебърлиева коментира победата над ЦСКА в

...
Треньорът на Левски Любка Дебърлиева коментира победата над ЦСКА в
Коментари Харесай

Любка Дебърлиева: Защитата беше най-силното ни оръжие

Треньорът на Левски Любка Дебърлиева разяснява успеха над ЦСКА в дербито на последния кръг в шампионата при дамите. Тази вечер в зала " Сиконко " " сините " се постановиха с 3:0.

" Поздравявам и двата тима, една седмица се готвехме за тима на ЦСКА. Мисля, че те не демонстрираха най-хубавото от себе си. За благополучие, ние победихме с 3:0. Считам, че отбраната беше най-силното ни оръжие. Действително ние правихме доста точки от сервис, само че това, че изкарвахме техните забити топки от първична офанзива, беше огромният плюс. Те не бяха мощно забити, само че все пак постоянно се случва при дамите да не бъдат изкарани ", сподели Дебърлиева.
 Левски - ЦСКА @@@

" Аз си бях сложила единствено една задача – в Левски да се появи игра с центъра. Мисля, че ненапълно се оправяме. Доволна съм от втория полусезон за нашия тим. Не че не съм удовлетворена и от първия. Считам, че една дребна неточност при започване на първия полусезон ни изигра неприятна смешка. Това е първият мач против Славия. Очаквам най-хубавото от тима в плейофите ", добави още Дебърлиева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР