Треньорът на Левски Елин Топузаков разкри, че няма да разчита

...
Треньорът на Левски Елин Топузаков разкри, че няма да разчита
Коментари Харесай

Топчо: Левски може да играе в няколко тактически схеми, Попето и Цунами са аут за Разград

Треньорът на Левски Елин Топузаков разкри, че няма да разчита на Ивелин Попов и Цунами за мача против Лудогорец. Специалистът приказва пред медиите преди срещата сред двата отбора от 34-ия кръг на efbet Лига.

" Левски играе всеки мач за победа. Ще съм един от най-щастливите хора, в случай че победим и в двата мача. Ние ще създадем всичко по силите си, с цел да ги спечелим. Това са две дербита на България. Няма по какъв начин да подсигуряваме, че ще спечелим, само че ще създадем всичко допустимо. Имаме още два или три мача, които са извънредно значими за Левски.

Всички налични футболисти, които са във форма и нямат проблеми с травми, ще пътуват. Цунами и Ивелин Попов няма да пътуват, тъй като имат осем картона и няма да ги пожертвам. Накрая на сезона футболистите натрупват отмалялост. Имаме двама-трима с болежки, които пропуснаха няколко дни от тренировките, само че разгадавам на всеки един футболист.

Левски може да играе в няколко тактически схеми. Ще преценим с наличните състезатели. Надявам се футболистите с леки проблеми да са подготвени. Нека да не изпреварваме събитията. Нека забележим по какъв начин ще мине срещата на следващия ден. Тогава ще мислим за мача в сряда. Сега мислите са напълно за мача на следващия ден.

Форматът и шампионата е извънредно забавно до последния кръг. Важното е ние да си свършим задачата. След мача с Черно море футболистите нямат напрежение на повече от 100 %, а в естествени границите, те ще могат да покажат по-добре качествата си.

Лудогорец е тим, който има доста качествени футболисти. Правят доста положителни селекции. Ние обаче стараем да противодействаме през тези години. Не виждам наклонност, че Левски не може да победи. Сигурен съм, че няма футболист в съблекалнята, който да не е стимулиран за тези мачове. Няма потребност от спомагателна мотивация. Всеки желае да се потвърди ", сподели Топузаков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР