Треньорът на Керала Бластърс Рене Мюленстийн коментира контузията на звездата

...
Треньорът на Керала Бластърс Рене Мюленстийн коментира контузията на звездата
Коментари Харесай

Треньорът на Бербатов за контузията: Трагедия

Треньорът на Керала Бластърс Рене Мюленстийн разяснява травмата на звездата на тима Димитър Бербатов при тежката загуба с 2:5 от ФК Гоа в мач от индийската Суперлига. На конференцията след мача 53-годишният холандец удостовери, че Бербо е получил мускулна контузия на прасеца.

„ Това сигурно е доста неприятно. Виждате какъв брой е значим Димитър като катализатор на играта. Не знам какъв брой дълго ще бъде отвън игра. Скоро ще имаме точна информация “, разгласи Мюленстийн.

„ Със сигурност отсъствието му ще бъде огромен проблем за нас. Всеки може да удостовери, че Бербатов започваше да се усеща все по-добре в новата си роля и по-задната си позиция. Ще би трябвало да забележим по какъв начин ще запълним отсъствието му през идващите мачове, в случай че не и за по-дълъг интервал “, добави треньорът на Керала Бластърс.

„ След напускането на Берба не се справихме добре на терена. Другият тим прилагаше висока преса и нашата съществена задача беше да се освободим от този напън. Едва тогава можеше да мислим за изнасяне на играта в противниковата половина, само че не успяхме задоволително бързо да прекосяваме от една зона в друга “, проучва Рене Мюленстийн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР