Треньорът на Интер Симоне Индзаги не скри задоволството си от

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги не скри задоволството си от
Коментари Харесай

Индзаги: Тази победа е знак към съперниците ни

Треньорът на Интер Симоне Индзаги не скри задоволството си от триумфа с 4:3 над Фиорентина на " Артемио Франки ". Мачът бе същински трилър, а " нерадзурите " измъкнаха трите точки в добавеното време. Наставникът счита, че тази победа е знак към останалите противници за това, че отборът му още веднъж се завръща към най-хубавите си игри.

" Два пъти ни догонваха в резултата, само че ние не спряхме да имаме вяра. Първите 35 минути преди дузпата бяха отлични. След това позагубихме контрола, само че хората, които се появиха от скамейката, ни помогнаха доста. Това е огромен сигнал към противниците ни, защото Фиорентина и огромен тим. Водехме с 2:0 и изглеждаше, че направляваме нещата. След това загубихме спокойствието си след техния гол, а трябваше да продължим по същия метод. Важното е, че не спряхме да имаме вяра до края, макар че 35 000 души подкрепяха противника ни ", съобщи Индзаги.

" В момента разполагам с млади играчи с огромен капацитет, само че ще ни е мъчно да се надигнем против Барселона без някои опитни фигури, които ни липсват. Когато Лаутаро Мартинес бе без гол в седем мача, споделих, че не се тормозя, тъй като той продължаваше да излиза на чисти позиции и рано или късно щеше да се отпуши. Корея свърши това, което чаках от него. Хареса ми по какъв начин помагаше на тима в първите 55 минути по десния фланг на офанзивата. Той не играе толкоз постоянно, колкото бе привикнал в Лацио, а имаше и някои травми, само че продължава да работи крепко ", добави експертът.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР