Треньорът на ХИК Хелзинки Тони Коскела сподели своето мнение след

...
Треньорът на ХИК Хелзинки Тони Коскела сподели своето мнение след
Коментари Харесай

Треньорът на ХИК Хелзинки: Лудогорец днес бе по-добрият отбор

Треньорът на ХИК Хелзинки Тони Коскела показа своето мнение след загубата на неговия тим от Лудогорец в мача от Лига Европа.

" Загубихме от по-добър тим през днешния ден. Когато играем такива мачове, би трябвало да сме на топ равнище, само че през днешния ден не бяхме на такова и ето го резултата. Опонентът беше доста мощен през днешния ден, имахме проблеми да пресираме играчите с топката.

Трябваше да се пазиме през множеството време, а когато владеехме не се чувствахме добре и допуснахме доста обикновени неточности. Направихме доста елементарно за Лудогорец да се пази, завоюваха доста повече единоборства от нас.

Не съм отчаян от експанзията, борим се всеки мач, само че не се представихме на същото равнище, както в първата среща. Много ще е мъчно да вземем третото място в групата. Малък тим сме, огромно достижение е, че играем в евротурнирите. Лудогорец играе в тях към този момент 11 следващи пъти.

Най-вероятно няма да се класираме напред, само че е значим опитът и се надяваме, че ще можем да покажем по-добро равнище напред ", показа експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР