Треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков вече подготвя своя

...
Треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков вече подготвя своя
Коментари Харесай

Красимир Балъков подготвя щаба си като национален селекционер

Треньорът на " Етър " Велико Търново Красимир Балъков към този момент приготвя своя щаб за назначението си като селекционер на националния тим по футбол, написа " Труд ".

Според изданието той към този момент е получил предложение от президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов да застане отпред на " лъвовете ". Сред помощниците му ще бъде Йончо Аросв-младши. Двамата са работили дружно в " Черноморец " Бургас и " Хайдук " Сплит.

В момента Балъков е треньор на " Етър " Велико Търново. Той извършва тази служба от януари 2018 година, а тимът му се бори за седмото място в Първа професионална лига. Очакваше се някогашният национал и един от героите от международното състезание в Съединени американски щати през 1994 година да подпише контракт за селекционер на " лъвовете " от началото на май, само че поради развоя на шампионата, от БФС могат да изчакат края на шампионата.
Балъков: За Хубчев разбрах от медиите (ВИДЕО) "Ако пристигна предложение, ще го мисля ", съобщи спряганият за идващ народен селекционер
След последния мач на " виолетовите " против " Ботев " Враца, Балъков съобщи, че ще обмисля предложение да поеме националния отбор, когато го получи. Явно такова е пристигнало, макар обтегнатите връзки сред Бала и президента на БФС Борислав Михайлов. Напрежението сред двамата се породи, откакто той отхвърли да поддържа сегашния началник на футболния съюз против Иван Славков през 2005 година Това направиха Христо Стоичков, Наско Сираков, Емил Костадинов, Трифон Иванов, Любослав Пенев и Йордан Лечков, само че не и Балъков.

Снимка: Lap.bg

Ако информациите се окажат правилни, носителят на Купите на Португалия със " Спортинг " (1995 г.) и Германия с " Щутгарт " (1997 г.) като футболист за пръв път ще бъде селекционер на народен тим. Треньорската му кариера започва като асистент в " Щутгарт ". След това той бе отпред на швейцарските " Грасхопърс " и " Санкт Гален ". Води " Черноморец " Бургас в интервала 2008-2010 година, по-късно " Хайдук " Сплит. Последваха интервали в немския " Кайзерслаутерн ", а по-късно в " Литекс ". От януари 2018 година той е отпред на родния си " Етър " Велико Търново.
Хубчев подал молба за анулиране с БФС, поема " Левски "? Информацията е на сътрудниците от dir.bg
Слуховете за промяна на нов народен селекционер се появиха още веднъж преди седмица. Петър Хубчев води " лъвовете " от септември 2016 година насам. Според информациите, той напуща поста си поради вмешателство в работите му от страна на членове на Изпълнителния комитет на БФС. Пред bTV Йордан Лечков и Венцеслав Стефанов отхвърлиха да е имало такова.
Венци Стефанов за Хубчев: Има нещо нередовно! (ВИДЕО) "Не съм склонен, че аз съм повода за оставка ", сподели членът на Изпълкома на БФС
Хубчев е спряган за нов треньор на " Левски " след промяната на Георги Дерменджиев. Подобни клюки не се появяват за първи път. Те бяха на дневен ред и през март, когато националният тим приключи 1:1 с Косово в среща от квалификациите за Евро 2020.

До момента от БФС и от " синия " клуб няма удостоверение за публична рокада. Изпълнителният шеф на отбора от стадион " Георги Аспарухов " - Павел Колев, съобщи, че Хубчев е измежду разновидностите за нов треньор на " Левски ".
Колев: Дерменджиев се оказа неточност, Хубчев и Херо са разновидности (ВИДЕО) Изпълнителният шеф на "Левски " изясни за уволнението на треньора
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР