Треньорът на Етър Светослав Петров сподели очакванията си за предстоящата

...
Треньорът на Етър Светослав Петров сподели очакванията си за предстоящата
Коментари Харесай

Треньорът на Етър: Все още нищо не сме постигнали

Треньорът на Етър Светослав Петров показа упованията си за идната среща с ЦСКА - София. Той съобщи, че равенството ще бъде триумф за отбора и момчетата му няма какво да губят.

“За тимове като нашия тези мачове са най-сладки. Както за футболистите, по този начин и за почитателите и треньорите. Надявам се, че играчите ще съумеят да дадат най-хубавото от себе си и да успеем да вземем нещо. В нашата обстановка всяка една точка е значима. Равенството също ще бъде триумф за нас. Къде е ЦСКА и къде е Етър в този миг? Както като класиране, по този начин и като точково съответствие, бюджети и така нататък Няма база за съпоставяне ”, показа Петров пред “Мач Телеграф ”.

“Вече може да се каже, че привикнах с ситуацията в клуба. Още се напасваме с футболистите, само че като цяло всичко е наред. В срещи като идната може всеки да се покаже и да потвърди, че има качества. Трябва да излязат с чисти глави. Няма какво да губим в тази среща. Всичко се случва. Имаме концепция и проект за дуела, само че какво ще се случи зависи от тези на терена. Всичко е в техните глави. Настроението в тима е обикновено след успеха и два мача без загуба. Трябва да затвърдим това показване, тъй като във футбола прекомерното клатушкане не е хубаво. Реално към момента нищо не сме постигнали. Все още сме на последното място ”, продължи наставникът на “болярите ”.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР