Треньорът на Етър Красимир Балъков не показа разочарование след отпадането

...
Треньорът на Етър Красимир Балъков не показа разочарование след отпадането
Коментари Харесай

Балъков: Не съм ядосан след такъв мач, сега целта е седмото място

Треньорът на Етър Красимир Балъков не сподели отчаяние след отпадането от Локомотив Пловдив след дузпи в четвъртфиналите за Купата на България. Легендарният някогашен национал похвали играчите си за играта и раздаването и уточни седмото място като съществена цел пред отбора си до края на сезона.
" Изобщо не съм сърдит след подобен мач. Радостен съм, че стана подобен театър. В последна сметка един печели, различен губи. Доволен съм от момчетата за раздаването. От Локомотив не видях нищо. Имахме своите шансове, само че ги пропуснахме. Много огромни футболисти са пропущали дузпи, не мога да обвинявам момчетата, те се раздадоха. Поздравявам Локомотив за класирането и им поисквам триумф и в оставащите мачове.

Дузпите са шанс. В един тим има по един или двама дузпаджии, не може да са цялостен тим. Сега би трябвало бързо да се вдигнем, тъй като ни предстоят още значими мачове. Сега задачата ни е седмото място. Трябва да се възстановим добре за идния мач с Ботев Враца. Ще забележим какво ще стане ", сподели Балъков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР