Треньорът на Етър Емануел Луканов, коментира загубата на своя отбор

...
Треньорът на Етър Емануел Луканов, коментира загубата на своя отбор
Коментари Харесай

Треньорът на Етър: Направихме много подаръци на ЦСКА 1948

Треньорът на Етър Емануел Луканов, разяснява загубата на своя тим с 1:3 от дубъла на ЦСКА 1948 в дербито на кръга във Втора лига. " Болярите " имаха опция да се приближат на 1 точка от " алените ", които са водачи във краткотрайното класиране, само че изгубиха срещата на " Ивайло ". “Толкова дарове ЦСКА 1948 и на Коледа не са получавали. Само това ще кажа. Две самостоятелни неточности взеха решение мача. Подходихме първоначално с прекален почит, бяхме повече на изчакване и контри, само че не бяхме нападателни. За секунда ни вкараха от корнер при липса на централизация и недовиждане. Но след това се върнахме в мача, изнесохме играта и се опитахме да изравним. За следващ път и насилствена промяна ни обърква проектите.
И две самостоятелни неточности затвориха мача. Опитахме се да се върнем, стана 1:3, опитахме всичко допустимо – вкарахме всички офанзивни футболисти, само че въпреки всичко играхме против доста мощен тим и след 0:3 е много мъчно да се върнем в мача.
Няма да разясня съдийството, на мен ми заплащат да съм треньор на Етър. Има съдийски наблюдаващи, дано те да ги правят оценка. Мога да кажа единствено едно – има устав и дано го съблюдават!

Нека го приемем като една неприятна стъпка към задачата, която сме си сложили. Минало е, не можем да върнем нищо. Гледаме да се възстановим и ни следва сложен мач в петък в Добрич. Не е въпросът, че са ни блъснали плесница, въпросът е по какъв начин ще се съвземем след този пестник ”, съобщи Луканов пред формалния уебсайт на Етър. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР