Треньорът на черногорския Титоград - Драголюб Джуретич, е уверен в

...
Треньорът на черногорския Титоград - Драголюб Джуретич, е уверен в
Коментари Харесай

Треньорът на "Титоград": Невинаги фаворитите побеждават

Треньорът на черногорския " Титоград " - Драголюб Джуретич, е убеден в триумфа на своя отбор против ЦСКА, макар че не е в ролята на любимец. Двата тима се изправят един против различен в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Мачът е на 9 юли и може да го гледате директно от 20:00 ч. по bTV Action и на VOYO.BG.
Битката на ЦСКА в Лига Европа - директно по bTV Action "Червените " започват квалификациите против черногорския "Титоград " на 9 юли от 20:00 ч.
" Очаква ни доста тежка работа против ЦСКА, който е огромният любимец на хартия. Отборът от София има много по-голям бюджет от нашия, има добър състав, нямат проблематични позиции, въпросът е да изберат титулярите за Лига Европа. Това, че Люпко Петрович им е консултант е задоволително показателно за качеството на тима. Но пък футболът е забавен точно тъй като не всеки път любимците побеждават. Не би трябвало да се опасяваме. Целта е да покажем максимума, да се борим от първата до последната минута. Вярваме, че това ще бъде задоволително, с цел да им развалим проектите ", сподели Джуретич пред Sportklub.rs.

Той пое отбора при започване на подготовката за новия сезон. Преди това беше отпред на " Зета ", като съумя да изведе най-младия тим в Черна гора до третото мястото в крайното класиране.

През миналите седмици " Титоград " се раздели и с много от титулярите си. В София младите футболисти ще бъдат предвождани от новото попълнение 36-годишният Радомир Джалович. Той дойде в отбора преди дни, като преди този момент е носил фланелките на " Риека " и " Цървена звезда ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР