Треньорът на Черно море Илиан Илиев опреди групата за домакинството

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев опреди групата за домакинството
Коментари Харесай

Трима футболисти на Черно море пропускат мача с Витоша

Треньорът на Черно море Илиан Илиев опреди групата за семейството на Витоша (Бистрица). От нея отпадна стражът Миодраг Митрович, а неговото място зае младият Иван Дичевски. Аут за мача са Даниел Димов и Петър Вуцов, които са с контузии. След наказване се завръща бранителят Стефан Станчев.
 Черно море се раздели с защитник В групата за дуела са Иван Дюлгеров, Иван Дичевски, Цветомир Панов, Стефан Станчев, Виктор Попов, Мирослав Енчев, Димитриос Хантакиас, Васил Панайотов, Патрик Андраде, Велислав Василев, Жордао Кардозо, Родриго Енрике, Илиан Илиев-младши, Мехди Букаси, Матиас Курьор, Мартин Минчев, Исмаил Иса и Денислав Ангелов.

" Моряците " одобряват Витоша на следващия ден от 18.15 часа в първия си мач от Група А на втората осмица. Цената на билетите за дуела е шест лв. и ще се продават на касите от 14.00 часа.

Ръководството на Черно море умолява последователите да съблюдават ограниченията за сигурност - да заобикаля скупчването на хора пред и към стадиона преди и след дуела, да бъдат ситуирани през 2 седалки един от различен и да съблюдават отдалеченост на входовете и касите пред стадиона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР