Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира представянето на своите

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира представянето на своите
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Настройката ни за игра не се получи! Димов подписва с нас, ако до петък не си намери тим в чужбина

Треньорът на Черно море Илиан Илиев разяснява представянето на своите футболисти след седмата контрола на отбора от зимната подготовка.

“Със сигурност настройката ни за игра не се получи, като се има поради, че играем против втория тим на Лудогорец. Лошото е, че вкарахме едно напрежение, в една контрола.. една подготовка. Негативното е, че допуснахме такива неточности, с цел да ни вкарат головете. След това изобилстваха единоборствата, което пък въпреки това е доста близо до това, което ни чака в шампионата ”, сподели Илиев.

Относно Даниел Димов, който през днешния ден стартира титуляр против Лудогорец, треньорът на “моряците ” показа: “С него сме се разбрали, че в случай че до петък не си откри тим в чужбина в понеделник ще подпишем контракт. Със сигурност няма да привличаме непременно други хора. Видяхте, че с нас в Турция пътуваха 7/8 юноши. Всички играчи играха еднообразно време в контролите. Не ги взехме да трупаме някакви активи, а тъй като чакаме някои от тях да влезе и да заиграе ”.

“До края на шампионата ще се види на кои хора ще може да се разчита. Не приказвам спортно-технически, а дали е вярно това, което тръгваме да вършим. Много е значимо за един треньор като влезе в една съблекалня и приказва да не вижда празни погледи, а една искрица в тези хора ”, приключи Илиян Илиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР