Треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович коментира нулевото равенство срещу

...
Треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович коментира нулевото равенство срещу
Коментари Харесай

Желко Петрович: Нуждаем се от един или двама нови

Треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович разяснява нулевото тъждество против Арда в първия кръг на efbet Лига. Ето какво сподели експертът:

" Бяхме подготвени да играем през вчерашния ден, само че това не е опрощение. Арда играха като равни с нас. Имахме шансове, две-три положителни положения, само че не ги реализирахме.

Публиката беше техният 12-и състезател. Те имаха положителни подавания, печелеха втората топка. Липсваха ни двама доста основни играчи - Александър Тонев и Антонио Вутов.

Загубихме съвсем всички втори, трети и четвърти топки от началото до края. Не видях моите играчи да се забавляват, а преди мача им споделиха тъкмо това да вършат. Респект към Арда. Те се бореха за тази точка.

Целта ни е класиране в Топ 6. Младите играчи би трябвало да станат по-силни и да са подготвени за бъдещето на клуба. След година или година и половина ще е подготвен новият стадион. Искаме да играем единствено с наши юноши на новия и огромен стадион. Може би се нуждаем от още един или двама нови играчи ", разяснява Петрович.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР