Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез говори след нулевото равенство

...
Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез говори след нулевото равенство
Коментари Харесай

Душан Керкез: Тъжни сме, трябваше да спечелим

Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез приказва след нулевото тъждество с огромния градски противник Локомотив. 

" Мисля, че изиграхме мощен мач. Той щеше да е фантастичен, в случай че бяхме спечелили. Момчетата дадоха всичко от себе си. Играха прекрасен футбол, сътвориха положения. За Локомотив имаше една обстановка през първото полувреме. Липсваше ни голът. Ако моите момчета играят по този начин и дават всичко от себе си, аз няма от какво да се окайвам. Разбира се, не сме удовлетворени, че не спечелихме това дерби. Искам да благодаря на последователите, това което те направиха беше ужасно ", показа наставникът на " канарчетата ".

" Вижте в дербито има доста страсти, ние имаме млади играчи, в такива моменти те би трябвало да са по-спокойни. Трябва да продължим да работим и това е методът, по който ще продължим. Така желая моите футболисти ", сподели още той.

" Когато видите представянето на Локомотив от началото на сезона и методът, по който ние започнахме сезона, ние не бяхме в същата позиция като тях. Те имат повече точки. Пресирахме ги високо, спирахме им офанзивите, това е методът и попаденията ще дойдат ", добави Керкез.

" Имам опит, само че доста от моите момчета нямат този опит. Нещо малко ни костваше. Ние се готвихме доста отговорно, всички момчета се водеха от страстта, тъй като това не е мач като останалите. Трябва да продължим да работим ", разяснява треньорът.

" Имаме напредък, подобряваме се с всеки минал мач. За нас казусът е, че още ни липсват точки и всеки мач е извънредно значим. Тъжни сме, тъй като оставам с чувството, че трябваше да спечелим този мач ", съобщи той.

" Фантастично беше да усетя усета на това дерби. Имаше доста хора, които ни подкрепяха целия мач. Победите ще дойдат сигурно, благополучен съм, че бях част от този огромен мач ", приключи Душан Керкез.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР