Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич бе много доволен след

...
Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич бе много доволен след
Коментари Харесай

Валентич след първото място: Не е тайна, че съм доволен

Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич бе доста удовлетворен след триумфа над Берое с 2:1 в Коматево.

“Не е загадка, че се усещам добре, тъй като в пет следващи мача печелим вкъщи. Беше доста мъчно през първото полувреме, тъй като трябваше да променим тактическата си идея. Маркиньос не схваща напътствията поради езиковата преграда и това ни пречеше в пресата, само че променихме това. Вкарахме два хубави гола “, съобщи Валентич.

„ Можем да варираме във обединенията и футболистите схващат. В мач имаме две или три тактически концепции, с които съперника ще играят. Казахме на Маркиньос какво да направи и изигра топ мач “, добави още той.

„ Сезонът е дълъг. Отборът, който завоюва 80% от мачовете си вкъщи, ще е в шестицата, само че ние желаеме печелим и на открито. Научихме доста от неприятния ни мач против Черно море. Имахме проблеми през днешния ден, червени картони, Мертенс имаше проблеми и не знаехме дали ще играе, само че победихме и това е добре. Ще стартираме да проучваме съперника ни за купата. Това е шампионат, който може да ни обезпечи трофей. Имаме мачове в доста къс интервал от време и е значимо възобновяване “, сподели треньорът на Ботев Пловдив.

„ Идвам от Сараево и там има доста дербита. Играл съм пред 45 000 души. Респект към Локомотив Пловдив и би трябвало да се подготвим за този дуел “, съобщи Валентич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР