Треньорът на Болоня Синиша Михайлович вярва, че отборът му се

...
Треньорът на Болоня Синиша Михайлович вярва, че отборът му се
Коментари Харесай

Болоня ще направи голям мач срещу Милан, убеден е Михайлович

Треньорът на Болоня Синиша Михайлович има вяра, че тимът му се показа доста добре против първенеца на Калчото Милан. Срещата е в събота вечер от 21:45 часа на “Джузепе Меаца ”.

" На първо място се надявам тимът ми да приключи дуела с 11 футболисти ", сподели сръбският треньор, който в първите два дуела видя двама изгонени футболисти на Болоня.

" Ще отидем там и имам вяра, че ще повторим последната среща ", сподели още Михайлович, визирайки равенството 0:0 на Болоня против " росонерите " в последния си мач на стадион " Сан Сиро ".

" Знаем, че ще ни слагат напрегнат. Всяка среща е друга, само че знам, че ще създадем огромен дуел ”, счита сърбинът.

" Как се оправяме с страстите? В два мача получихме 10 жълти и 2 червени картона. При някои от наказванията нямаше смисъл. И аз като футболист бях неизпълнителен и получавах елементарно картони. Но разбрах, че по този начин не мога да не преставам напред, тъй като противниците те предизвикат, когато знаят, че елементарно избухваш. Когато стопирах да се депозирам на провокациите, всичко стана по-лесно. Трябва да внимаваме повече, изключително на " Сан Сиро ", сподели още Синиша Михайлович.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР