Треньорът на Берое Димитър Димитров коментира поражението от Левски с

...
Треньорът на Берое Димитър Димитров коментира поражението от Левски с
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Повратният момент беше изравнителния гол

Треньорът на Берое Димитър Димитров разяснява провалянето от Левски с 1:3 в мач от 1/8-финалите в шампионата за Купата на България.

"Повратният миг беше голът, който допуснахме от директния свободен удар, допуснахме обикновен гол, ние сме си отговорни, освен това състояние не знам дали имаше нарушаване. Аз съм отговорен и съм подготвен да си понеса отговорността. Осем индивида имаха проблеми с втората вълна на ковид, играехме контролни срещи с запаси и юноши, само че това не е опрощение ", стартира Димитров.

Не трябваше да допуснем този гол от директния свободен удар, както и аления картон, допуснахме и дузпа, при обстановка която не предвещаваше гол. Не съм приказвал с Охене, имаше задържане, не се отсъди, само че това не го оправдава. Трябва ни време да набавим това, което сме пропуснали. Отборът има капацитет, само че доста неща ни попречиха да покажем качествата и капацитета, които имаме. Остава ни шампионата, където ще дадем всичко. Малко е времето за възобновяване, техните футболисти ще са по-свежи, защото през днешния ден те играха с втория си състав ", добави той.

"Имахме голямото предпочитание да завоюва мача, желаех тимът да покаже друго лице, от това, което показахме, само че съм се лъгал ", сподели в умозаключение треньорът на Берое.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР