Треньорът на Байерн Юлиан Нагелсман говори след равенството 1:1 срещу

...
Треньорът на Байерн Юлиан Нагелсман говори след равенството 1:1 срещу
Коментари Харесай

Нагелсман: Не ми пука, че в момента сме трети

Треньорът на Байерн Юлиан Нагелсман приказва след равенството 1:1 против Унион Берлин. Той съобщи, че на тима му е липсвала силата от последните седмици и добави, че не му пука, че баварците сега са трети в класирането. 

" Липсваше ни силата от последните седмици. Унион се оправи добре, само че бяхме бавни и ни липсваше точност в доста обстановки. Резултатът е обективен. Не създадохме толкоз положения, колкото против Гладбах, тъй че не можем да приказваме за пропуснати две точки. Бяхме небрежни и не на равнището от последните две седмици. Съперникът се защитаваше със пристрастеност, беше порядъчен, стилен и заслужаваше точката ", сподели Нагелсман след края на мача. 

" Трябва да върнем силата си от последните седмици против Интер. Те играят вкъщи в Шампионската лига, по тази причина не считам, че ще подходят толкоз отбранително, колкото Унион. Липса на креативност? Смело изказване. Имахме четири 100% шанса за гол. Срещу Гладбах имахме 31 удара - мисля, че това е задоволително изобретателно. Просто ни липсваше успеваемост и взехме неверни решения ". 

" Винаги желая да спечелвам и задачата ни е да спечелим купата. Все още сме пети кръг, тъй че не ми пука, че сме трети сега ", добави той. 

" Имах възприятието, че Мусиала не е на 100%. Той е млад състезател, който постоянно желае да е на терена. Не е на 32 или 33 години, с цел да знае всичко за тялото си. Затова би трябвало да се намесим и да сме сигурни, че остава във форма ", добави Нагелсман. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР