Треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман сам поиска след победата

...
Треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман сам поиска след победата
Коментари Харесай

Нагелсман: Беше странно да сме с 12 играчи на терена

Треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман самичък изиска след успеха над Фрайбург в Бундеслигата да разяснява обстановката, в която тимът му бе на терена с 12 души за малко.
 Байерн (Мюнхен) победи Фрайбург с 4:1
Байерн (Мюнхен) дръпна на върха след триумф над Фрайбург

Баварците към този момент са с 66 точки

" Това беше доста странна обстановка. Сигурен съм, че ще ми питате и държа да дам моята версия. Беше комплицирано, когато Корентен Толисо трябваше да излезе от терена поради болки в стомаха и да го направи тичайки. Четвъртият арбитър не разбра добре какво се случва. После на табелката се появи неверен номер и Кингсли Коман не разбра, че той е индивидът, който би трябвало да излезе от терена. Имахме човек повече на игрището за не знам тъкмо - осем или девет секунди. Но за това време топката се движеше единствено в центъра. В последна сметка това, което се случи, не повлия на играта, тъй че е въпрос на официално нарушаване ", разяснява младият експерт.

" Странно е, обикновено е да приказват за това почитателите. Не мисля, че това беше решителен миг в мача, тъй като не е имало никакво преимущество, статично състояние, картон или нещо друго. Не мисля, че Коман е пипнал топката през това време. В последна сметка не считам, че би трябвало да бъде издирван провинен ", приключи Нагелсман.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР