Треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо смята, че неговият отбор

...
Треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо смята, че неговият отбор
Коментари Харесай

Шаби Алонсо: Все още имаме шанс да спечелим три титли

Треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо счита, че неговият тим заслужава да направи требъл този сезон. Германският отбор приключи 2:2 в реванша с Рома и се класира за финала в Лига Европа с общ резултат 4:2.

Леверкузен към този момент завоюва купата в Бундеслигата, доближи до финала за Купата на Германия на 25 май, а нощес записа 49-ия си мач без загуба във всички шампионати.

Леверкузен усъвършенства дългогодишния европейски връх на Бенфика, подложен от 1963 до 1965 година за най-дълга серия без загуба.

" Ще играем два финала за една седмица. Показахме страховит темперамент след техния втори гол. Погледнах моите играчи в очите по-късно и видях, че желаят повече. Все още имаме късмет да спечелим три трофеи. А моите момчета заслужават и трите ", сподели експертът.



Леверкузен имаше шанс, когато бранителят на Рома Джанлука Манчини отклони топката в личната си врата в 82-ата минута.

След това резервата Йосип Станишич вкара изравнителния гол тъкмо преди последния съдийски сигнал, с цел да изпрати Леверкузен в книгите на върховете и сподели, че това е измежду най-големите моменти в кариерата му.

" Определено един от тях. Знаехме какъв е залогът, в действителност искахме да стигнем до финала и мисля, че можехте да го видите след 90 минути през днешния ден ", сподели хърватският национал Станишич.

" Не мисля, че в последна сметка щеше да ни пука, в случай че бяхме изгубили и продължим напред, тъй като задачата беше да стигнем до финала, само че по този метод е още по-хубаво ", добави Станишич.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР