Треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо подчерта, че неговият отбор

...
Треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо подчерта, че неговият отбор
Коментари Харесай

Чаби Алонсо: Леверкузен не мисли за титлата в Германия

Треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо акцентира, че неговият тим е фокусиран върху мача от четвъртфиналите на Лига Европа против Уест Хям в четвъртък, защото клубът е на прага да завоюва първата си купа в Бундеслигата.

Леверкузен, който е непобеден във всичките си 41 мача през сезона и рекордните 28 в Бундеслигата през 2023-24 година, ще стане първенец, в случай че победи Вердер Бремен в неделя.
 Официално: Чаби Алонсо остава правилен на Байер (Леверкузен)
Официално: Чаби Алонсо остава правилен на Байер (Леверкузен)

Ето детайлности

" Честно казано, не сме говорили за петък, събота или неделя. Всичко е за на следващия ден и Уест Хям в Лига Европа. След това имаме доста време за Бундеслигата ", сподели Алонсо на конференция в сряда пред първата среща.

" Ние сме на четвъртфиналите. Това е страховит късмет да продължим напред в този шампионат. Това е огромна цел за нас ", сподели още той.

Миналия сезон Байер стигна до полуфиналите на Лига Европа, само че загуби от Рома.

" Все още имаме спомен от полуфинала в Рим. Искаме да реализираме това още веднъж. Това е първата стъпка и ние сме подготвени ", добави Алонсо.

Нападателят Виктор Бонифейс, който се завърна дълго чакано от травма в събота против Унион Берлин (1:0), ще бъде разполагаем и може да стартира домакинския мач против Уест Хям.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР