Треньорът на Барселона Шави коментира актуалните теми около отбора преди

...
Треньорът на Барселона Шави коментира актуалните теми около отбора преди
Коментари Харесай

Шави: Не само нападателите трябва да вкарват

Треньорът на Барселона Шави разяснява настоящите тематики към тима преди дуела със Селта от 8-ия кръг на Ла Лига.

Той за следващ път изрази възмущението си от съдийството на мача с Интер в Шампионска лига през седмицата, когато „ блаугранас “ изгубиха с 0:1 на „ Джузепе Меаца “: „ Това е, възмутени сме. Смятаме, че това беше неправда и продължаваме да мислим за това. Но това е действителността. Сега мисля за Селта. А в Шампионската лига към момента подвластен от себе си. Сега имаме мач в Ла Лига, желаеме да продължим да сме водачи “.
 
Младият експерт приказва и за сделката на Барса с Атлетико Мадрид за Антоан Гризман: „ Клубът ми сподели, че са постигнали съглашение, само че то не е публично. Ако има съглашение, всички страни са удовлетворени. Желая на играча най-хубавото “.

Относно Френки де Йонг, Шави бе безапелационен: „ Той е подготвен на 100%. Ще забележим какво ще решим на следващия ден. Той ни оказва помощ да разиграваме, той влиза в наказателното поле, той е добър механически е мъчно да го забележим да губи топка, той може да играе както в центъра, по този начин и отляво и отдясно в халфовата линия “.

„ Трябва да вкарваме повече голове без Левандовски. И също по този начин да подобрим осъществяването на фаловете, да стреляме отвън наказателното поле, всеки би трябвало да способства с голове. Трябва да се съсредоточим по-добре и да приключваме по-добре при ударите отдалеко. Трябва да подобрим способността за отбелязване от позиции отвън наказателното поле “, добави Шави преди мача в неделя (9 октомври), от 22:00 часа на „ Камп Ноу “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР