Треньорът на Барселона Роналд Куман е получил ултиматум от 3

...
Треньорът на Барселона Роналд Куман е получил ултиматум от 3
Коментари Харесай

Поставиха ултиматум на Куман

Треньорът на Барселона Роналд Куман е получил ултиматум от 3 мача, в които би трябвало да вдигне доста летвата на представянето на тима, твърди каталунският ежедневник "Спорт ". Това става след притеснителната загуба от Байерн (Мюнхен) с 0:3 на "Камп Ноу " във вторник. Не толкоз провалянето от първенеца на Германия е притеснително, колкото бледата игра на Барса и неналичието на каквито и да е хрумвания.

Във вторник се е състояла спешна среща на клуба, на която са участвали президентът Жоан Лапорта, вицепрезидентът Рафа Юсте и футболният шеф Матеу Алемани, която е траяла късно през нощта. Лапорта е предизвестил треньора Роналд Куман, че в идващите 3 мача против Гренада, Кадис и Леванте, Барселона освен би трябвало да победи, само че и да го направи със жанр и прекрасен футбол.

"Боли ме и съм засегнат, като всички почитатели на Барселона. Моля ви за самообладание и да продължите с поддръжката за тима. Също ви апелирам за доверие към хората, които управляваме клуба. Имаме потребност от него и в случай че го получим, ще се оправим. Благодаря доста и да живее Барса! ", обърна се Лапорта към последователите на клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР