Треньорът на Барселона Ернесто Валверде прие философски равенството 1:1 с

...
Треньорът на Барселона Ернесто Валверде прие философски равенството 1:1 с
Коментари Харесай

Валверде: Получи се мач с две лица

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде одобри метафизичен равенството 1:1 с Тотнъм в Шампионската лига. Той съобщи, че мачът е бил с две лица, като отборът му е играл добре през първото полувреме, само че през втората част гостите са имали преимущество.

“През първото полувреме доминирахме с помощта на спокойствието, което ни даде голът на Дембеле. След това през второто полувреме изгубихме това успокоение и в края рискувахме даже да загубим. Може да се каже, че мачът бе с две лица. Завършваме първи в тази група и това е съществено достижение. Според мен тя бе втората най-равностойна. Още по-добре е, че си осигурихме класирането два кръга авансово. Не съм сюрпризиран от положителната игра на Дембеле. Семедо също се показа доста мощно. Той получива повече шансове поради травмата на Роберто”, съобщи Валверде.

Той разяснява и върха на клуба от 29 следващи мача без загуба в Шампионската лига.

“Това приказва доста за историята на Барса в последните години в Шампионската лига. Трудно се реализира подобен връх, само че когато имаш велики играчи става по-лесно”, счита експертът.

Шампионска Лига 6 кръг, вторник 11 декември  Барселона 1:1краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР