Треньорът на Барселона Ернесто Валверде няма обяснение за това защо

...
Треньорът на Барселона Ернесто Валверде няма обяснение за това защо
Коментари Харесай

Валверде е удивен, че Меси не е сред претендентите за Златната топка

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде няма пояснение за това за какво Лионел Меси не е включен във финалната тройка от кандидати за " Златната топка ".

" Както всички и аз съм изумен, че Меси не е измежду претендентите за " Златната топка ". Това е доста необичайно, защото той беше най-хубавият състезател в Шампионската лига. Ние обаче не ги решаваме тези въпроси, те зависят от УЕФА ", сподели Валверде, представен от Marca.

В събота италианските медии оповестиха, че притежател на " Златната топка " ще стане халфът на Реал Мадрид Лука Модрич, а Кристиано Роналдо ще остане на второ място и няма да почете церемонията на Франс Футбол в понеделник в Париж. В тройката ще влезе и нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман. Този сезон Меси вкара девет гола и асистира за шест в 11 мача от испанското състезание.

Наскоро е някогашният селекционер на Испания Висенте дел Боске изрази недоумението си от евентуалното неявяване на Лео Меси във финалната тройка. " Мисля, че " Златната топка " губи своята значителност, щом за нея не се бори най-хубавият футболист в света ", сподели Дел Боске. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР