Треньорът на Барселона Чави Ернандес имаше забележки след победата с

...
Треньорът на Барселона Чави Ернандес имаше забележки след победата с
Коментари Харесай

Чави: Сами си усложнихме живота

Треньорът на Барселона Чави Ернандес имаше забележки след успеха с 4:3 над Интерсити за Купата на Краля. Очакванията бяха за много по-лесна победа за каталунците, които обаче трябваше да треперят до последно и се наложи да играят и продължения, с цел да преодолеят своя противник. Наставникът счита, че играчите му сами са си усложнили живота.

" Такива неща се случват за Купата. Седем тима от Ла Лига отпаднаха. Можехме да поведем с 2:0 или с 4:2, само че сами си усложнихме живота. Направихме прекалено много дарове на противника в зони, в които не бяхме задоволително настоятелни. Чувството е като след мача с Еспаньол, в който пропуснахме да решим всичко. Това бе първо предизвестие, в този момент идва второ. Имахме доста благоприятни условия да решим мача преди продълженията, само че не успяхме ", съобщи Чави.

" Липсата на неотложност ме тормози, изключително в офанзива. В отбрана това може да се случи, само че не и в офанзива. Днес го имаше и в двете зони. Имахме положително придвижване и темп, създавахме положения, само че трябваше да решим мача доста по-рано. Сами си усложнихме живота. Иначе стана прекрасен мач, като цяло съм удовлетворен, само че не и от настоятелността. Останалото бе добре, защото създадохме много положения ", добави наставникът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР