Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне заяви, че отборът винаги

...
Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне заяви, че отборът винаги
Коментари Харесай

Симеоне: Атлетико винаги се цели най-високо

Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне съобщи, че тимът постоянно се пробва да приключи на най-високото допустимо място в надпреварите, в които взе участие.

Атлетико победи Лацио с 2:0 в последния си мач от група Е на Шампионската лига и с 14 точки завоюва класирането. Лацио събра 10 точки на втората позиция и също продължава към директните елиминации в шампионата.

Фейенорд ще играе в Лига Европа отсега нататък откакто остана трети 6 точки, а Селтик взе единствено 4 в групата и отпада.

Атлетико не бе печелил групата, в която взе участие от сезон 2016/2017, когато доближи до полуфиналите в Шампионската лига и отстъпи пред градския противник Реал (Мадрид).

През предишния сезон съставът воден от Диего Симеоне бе отстранен в груповата фаза, като едвам за повторно в последните 11 години не продължи към осминафиналите.

" Винаги се опитваме да приключим допустимо най-високо ", сподели Симеоне, който игра четири сезона за Лацио по време на спортната си кариера като футболист.

" Сега чакаме жребия в понеделник, с цел да забележим против кой съперник ще се надигнем. Със сигурност ще бъде добър тим ", добави испанският експерт.

Бразилецът Самуел Лино, който асистира за първия гол на Антоан Гризман и означи втория, разяснява, че се е получил добър мач. Гризман към този момент е единствено на два гола от 173-те маркирани от легендата на клуба и водещ изпълнител в историята на Атлетико Лиус Арагонес.

" Спечелихме три точки и първото място, тъй че това е най-важното. За нас беше значимо да приключим отпред, защото това ще ни донесе преимущество при жребия и ще играем като домакини в реванша от идващия стадий. Различно е, когато играем вкъщи. Феновете ни стимулират да играем страхотни мачове ", сподели Лино.

Победата бе 11-а поредна като хазаин за Атлетико (Мадрид) този сезон. Единствените два други отбора, които са спечелили всичките си семейства досега са Астън Вила и Ливърпул във Висшата лига.

Мадридчани вкараха 17 гола в шестте си срещи в групата, с два повече от най-хубавото си показване в тази фаза на Шампионската лига. Те осъществиха 15 през сезон 2013/2014, когато доближиха финала и изгубиха от Реал (Мадрид).
 Атлетико (Мадрид) - Лацио 2:0 в мач от Шампионската лига
Атлетико (Мадрид) - Лацио 2:0 в мач от Шампионската лига

" Дюшекчиите " надвиха с 2:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР