Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне за пореден път обясни

...
Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне за пореден път обясни
Коментари Харесай

Симеоне: Не харесвам фалшивите поздрави след мачовете

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне за следващ път изясни за какво не е поздравил Юрген Клоп след мача с Ливърпул на "Уанда Метрополитано ".

"Обясних го незабавно след мача, само че ще повторя. Не приветствам след края на мачовете, тъй като страстите на треньорите са разнообразни. В Англия това може да се схваща като джентълменство, само че не го споделям, тъй като не обичам фалшивостта и последвам личните си усеща. Не познавам Клоп персонално. Голям треньор е, правя оценка работата, която е приключил на всички места. Обикновено не разясня другите тимове, тъй като има правила, които би трябвало да се съблюдават ", сподели аржентинецът на конференцията преди реванша с Ливърпул.

'I don't like that' - Diego Simeone explains Jurgen Klopp Liverpool snub
— Liverpool FC News (@LivEchoLFC)
Чоло обърна внимание и на обстановката в групата преди последните три мача.

"Всеки тим би трябвало да играе по допустимо най-хубавия метод в оставащите три срещи, тъй като те са еднообразно значими. Футболът е доста забавен и рисков, тъй като който през днешния ден е първи може да приключи на трето място или да се класира още в този момент ", счита треньорът.

Аржентинският ментор се спря и на израстването на Родриго Де Пол и приликите му с Хуан Себастиан Верон. "Много израсна след опита си във Валенсия. В Удинезе също, а в националния тим сподели брилянтно възстановяване на играта си. В Атлетико имаме потребност от играча, който познаваме от националния тим на Аржентина. Преди дни изигра приказен мач. Имах шанса да играя с Верон и той също притежаваше такава визия за играта и такава точност. Родриго желае да се усъвършенства непрекъснато и това е нещото, което най-вече одобрявам в него ".

"Лемар, Йоренте, Савич и Гризман няма да са с нас, само че ще дадем максимума си, бъдете сигурни ", приключи Симеоне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР