Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне прие изненадващо позитивно загубата

...
Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне прие изненадващо позитивно загубата
Коментари Харесай

Симеоне: Няма да хвърляме кърпата

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне одобри изненадващо положително загубата с 0:2 от Брюж в група " В " на Шампионската лига. Така отборът му остана с едвам 3 точки в актива си след първите три кръга и по всичко проличава, че ще би трябвало да се бори за второто място в крайното класиране с Порто и Байер (Леверкузен). Въпреки това наставникът първо похвали своите играчи за представянето им, а по-късно съобщи, че не счита да се предава, или казано на боксов език " не счита да хвърля кърпата ".

" Изиграхме добър мач. Контролирахме събитията през първото полувреме и имахме своите благоприятни условия. Липсваше ни малко мощ при завършването на тези благоприятни условия. А в края и вратарят на противника имаше решаваща роля. Все отново остава още много мачова и оставаме положително настроени, тъй като има защо да се борим ", съобщи Симеоне.

" Срещу нас бе един доста мощен тим на Брюж довечера, не ние чакахме това. Изиграхме мощно първо полувреме, само че ни липсваше малко точност, а евентуално и убеденост пред гола. Пропуснатата дузпа можеше да промени целия мач. Но ние няма да хвърляме кърпата. Има още три мача, в които да изправим това ", добави аржентинецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР